Интер и Манчестър Сити вече са на финал в Шампионската

...
 
Интер и Манчестър Сити вече са на финал в Шампионската
Коментари Харесай

Севиля - Ювентус и Байер Леверкузен – Рома, кои ще са финалистите в Лига Европа?

 

Интер и Манчестър Сити към този момент са на край в Шампионската лига, а довечера ще станат ясни и финалистите в Лига Европа.

Мачовете Севиля - Ювентус и Байер Леверкузен - Рома стартират в 22.00 часа и ще дефинират участниците във финалната борба в Будапеща на 31 май.

И двете срещи са с отворени и с неразбираем краен резултат, откакто преди седмица Ювентус и Севиля приключиха 1:1, а Рома има минимална преднина от 1:0 преди реванша с Байер.

Севиля са едвам десети в класирането на Ла Лига, само че имат опцията да стигнат до седмия си край в шампионата, на който са хегемон през последните години. Ювентус са втори в  Серия А, като за последно са играли край в този шампионат през 1995 година, когато той към момента се споделяше Купата на УЕФА. 

Байер Леверкузен заема седмото място в Бундеслигата. В исторически проект „ аспирините “ имат извоювана Купа на УЕФА през 1988 година. Рома са шести в класирането на Серия " А ". Напомняме, че през предходната година „ вълците “ завоюваха първото издание на Лигата на конференциите като надделяха Фейенорд с 1:0 в Тирана.

 

22:00 часа Байер Леверкузен - Рома (0:1 в първия мач)

22:00 часа Севиля - Ювентус (1:1 в първия мач)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР